Αρχική Σελίδα

ANC International Co., Limited Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η διεθνής Co. ANC, που περιορίζεται είναι πεπειραμένος cOem & κατασκευαστής και προμηθευτής ODM για το σκοινί και τις πλεξίδες μπαλωμάτων οπτικών ινών, τους προσαρμοστές οπτικών ινών, τους εξασθενητές, τους θραύστες PLC, CWDM, DWDM, OADM, το διακόπτη ινών, το μονωτή ινών, τον κυκλοφορητή, τον πομποδέκτη SFP, το μετατροπέα μέσων, την επιτροπή μπαλωμάτων οπτικών ινών, τα κιβώτια λήξης, τους καθαριστές οπτικών ινών και τα εργαλεία σε Shenzhen, Κίνα. 

 

Καθιερωμένο στο έτος 2005, το ANC έχει αυξηθεί με τους πελάτες πέρα από το πέρασμα 10 έτη. Αυτή τη στιγμή, το ANC έχει το πλαστικό και οι εγκαταστάσεις παραγωγής προσαρμοστών σε Hangzhou, έχουν το σκοινί μπαλωμάτων & τη γραμμή συνελεύσεων εξασθενητών σε Shenzhen. Τα προϊόντα του έχουν πωλήσει στις μεγάλες επιχειρήσεις στην Κίνα και τους φημισμένους πελάτες παγκοσμίως. 

 

Εστίαση ANC στα προϊόντα οπτικών ινών μόνο. Στοχεύει να παρέχει υψηλός - ποιότητα και χαμηλά χαμένα προσαρμοσμένα προϊόντα για να ικανοποιήσει το αίτημα πελατών. 

 

Μας ελάτε σε επαφή με:

 

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το sales@ancfiberoptic.com το ancfiberoptic@vip.163.com

WhatsApp/Wechat: 13798591226

Fax: 0086 755 29407103

Ταχυδρομικός κώδικας: 518109

 

Διεύθυνση γραφείων: 4F, που χτίζουν 4, πάρκο τεχνολογίας GuoLe, LiRong RD, DaLang, LongHua Dist. Shenzhen, Κίνα

Διεύθυνση εργοστασίων: 4F, οικοδόμηση Β, τεχνολογία Zhangge. Πάρκο, Dafu, Guanlan, Longhua, Shenzhen, Κίνα

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Για χρόνια, εμμένοντας επαγγελματίας της φιλοσοφίας ο «πετά την ποιότητα, η συνεργασία κάνει το win-win μέλλον», το ANC που υιοθετεί συνεχώς τον προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής και τη διοικητική εμπειρία. Τώρα ήμαστε κύριοι 2.000 τετραγωνικών μέτρων των εγκαταστάσεων παραγωγής σκοινιού μπαλωμάτων Ομάδα παραγωγής 120 προσωπικού, και ποιοτική ομάδα 5 προσωπικού Έχουμε εγκριθεί με την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης ISO9001-2001 και εξασφαλίζουμε ότι το προϊόν 100% καλύπτει τις απαιτήσεις πελατών.

 

Με βάση την αξία «της πρωτοβουλίας, σκληρή δουλειά, αποδοτικός, καινοτόμος, ευγνώμων και μοιραμένος», η διεθνής Co. ANC, ΕΠΕ προσελκύει πάντα τα ταλέντα και τους πελάτες για να συνεργαστεί στενά μαζί και να κάνει το win-win μέλλον!

ANC International Co., Limited ANC International Co., Limited ANC International Co., Limited ANC International Co., Limited ANC International Co., Limited
1 2 3 4 5
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Μάρκες : ANC

Αριθμός Υπαλλήλων : >100

Ετήσιες πωλήσεις : 5,000,000-8,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2005

Εξαγωγή pc : 80% - 90%